Om Mjoesormen.no

Bankmarkedet er i ferd med å flomme over av finansselskap og deres forskjellige tilbud på lån og kreditter. I dag kan du ta opp forbrukslån, brukskreditter, smålån, mikrolån, fleksible lån, eller skaffe deg forskjellige typer kredittkort, til uansett formål. Rett valg kan spare deg for penger, mens feil valg kan bli unødvendig dyrt.

Vår side tar sikte på å gi leserne den informasjonen de trenger før de søker om lån. Her får du svar på alle spørsmål omkring søknadsprosess, utbetaling av lån, krav til søkeren, betingelser og muligheter. Vi ser på hvordan bankenes renter bestemmes, og hvordan du kan redusere utgiftene på lånet. Du vil finne informasjon om hvilke banker som har mest gunstige lånene, alt ettersom hva låntakeren trenger pengene til. Vi ser på bankenes forskjellige betingelser for nedbetaling, betalingsutsettelse, låneforsikring og andre viktige faktorer.

Bankenes renter er betalingen for å låne ut penger. For låntakeren er det om å gjøre å motta tjenesten så billig som mulig. Vi bruker derfor en god del spalteplass til grep låntakeren kan ta for å betale ned raskere på lånet. Vi ser på spørsmålet om når refinansiering lønner seg. Vi ser på fordeler og ulemper med medlåntaker, hvilke banker som er gebyrfrie, og så videre. Les deg opp her hos oss før du låner, så sparer du nok noen kroner!